Tiny Wellness Cabin | 2 Pers.

Tiny Wellness Cabin | 2 Pers.

Tiny Wellness Cabin | 2 Pers.
2-persoons Bungalow
v.a. € 394.00
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Tiny Wellness Cabin | 2 Pers." is gelegen op Landgoed De IJsvogel. Landgoed De IJsvogel is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Voorthuizen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Landgoed De IJsvogel toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

GLOEDNIEUW | Geopend per medio september 2023!

Echt even samen weg zijn op de Veluwe, met meer luxe en comfort dan thuis. Zowel binnen als buiten, het gevoel van een luxe suite in het bos. Dát is het gevoel dat je krijgt zodra je de Tiny Wellness Cabin betreedt.

De door groen & planten omgeven Tiny Wellness Cabin is van alle gemakken voorzien. Met een luxe sunshower en bubbelbad op de slaapkamer kom je heerlijk tot rust. De unieke ramen zorgen voor veel lichtinval met bovendien een heerlijke lounge in het (bloem)kozijn. Naast de luxe wellness faciliteiten binnen, kun je óók genieten van een heerlijke buitendouche en -bad, beide met warm water natuurlijk, zodat je er jaarrond van kunt genieten.

De keuken is voorzien van een tweepits gasstel, een vaatwasser, nespresso apparaat en waterkoker. Tevens is er een combimagnetron aanwezig. Het warme interieur door Homeful Collection zorgt er direct voor dat jij je helemaal thuis voelt. Wanneer kom jij jezelf opladen op de Veluwe?

Heeft u interesse in accommodatie "Tiny Wellness Cabin | 2 Pers." op vakantiepark Landgoed De IJsvogel? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Landgoed De IJsvogel. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken